Logo

Mökkilaiturit

Marinetekin uudet pienemmät mökkilaiturit ovat kevyitä ja edullisia peruslaitureita. Ne soveltuvat parhaiten saunarannan uimalaitureiksi. Vaikka laiturit ovat pieniä, ei laadusta ole tingitty. Esimerkiksi kansilauta on samaa tukevaa materiaalia kuin Marinetekin suurimmissa malleissa. Laitureissa on muovikellukkeet ja mökkilaiturit kulkevat tarvittaessa peräkärryssä. Suuremmat mökkilaiturit soveltuvat paitsi uimiseen myös pienten veneiden kiinnittämiseen. Muoviputkiponttoni soveltuu erityisen hyvin mataliin rantoihin.
Suunnittelemme ja toteutamme yksilöllisesti myös pienemmät mökkilaiturit rantoihin, joihin valmiit laiturityypit eivät sovi. Olipa mökkirantasi minkälainen tahansa, meiltä löytyy siihen sopiva laituriratkaisu.

Tarvitsetko apua laiturin valinnassa? Tutustu Laiturin valintaoppaaseen!
Huomioithan että laituri voi vaatia rakennusluvan tilanteesta riippuen.

Tarjoamme ilmaisen rantakatselmuksen kaikkiin kohteisiin. Katselmuksessa tutustumme rantaan yhdessä kanssanne ja käymme läpi laituritarpeenne. Tämän jälkeen autamme teitä valitsemaan tarpeisiinne parhaiten sopivan laiturin, tai pienempien mökkilaiturien tapauksessa suunnittelemme ja valmistamme yksilöllisesti rantaan sopivan laiturin. Ota yhteyttä ja sovi rantakatselmus kanssamme!

Laiturin asennus

Toimitamme ja asennamme laiturit käyttäen varta vasten tähän suunniteltua ja rakennettua työlauttaa. Työlautan avulla asennamme isotkin laiturit ja jopa 3000kg ankkurointipainot kätevästi. Pienemmät mökkilaiturit puolestaan kulkevat kätevästi peräkärryssä asennuspaikalle. Asennuksen jälkeen laiturimme ovat heti käyttövalmiita. Meidän asentajiemme kädenjälkeen voit luottaa ja tarjoammekin tämän takuuna kaikille laitureillemme yhden vuoden asennustakuun.

Asiakaspalvelu

Jätä viesti meille

Jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Huomaathan täyttää kaikki tähdellä merkityt kentät, sekä tarvittaessa kerro kohteen sijainti ja lataa rannasta minulle valokuva.