Logo

Laiturin huoltopalvelu

Elinikää ja mielenrauhaa laiturille huoltosopimuksella. Tarjoamme kattavat huoltosopimukset uusille ja käytetyille laitureille. Huoltosopimuskohteessa huolehdimme halutessanne laiturin talveksi ylös vedestä ja jälleen keväällä jäiden sulamisen jälkeen takaisin veteen. Samalla tarkistamme laiturin kunnon ja suoritamme tarvittavan vuosihuollon.

Huoltopalvelu on kätevä erityisesti mökkeilijöille, jotka asuvat kauempana. Huoltopalvelumme valitsemalla sinun ei tarvitse huolehtia itse mökkilaituristasi, vaan me käymme nostamassa sen sovittuna ajankohtana talveksi ylös ja keväällä huollamme ja asennamme sen valmiiksi mökkikautta varten. Näin varmistat, että laiturisi on aina kunnossa ja käyttövalmiina halutessasi, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että esimerkiksi jäät särkevät laiturin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kattavista laiturien huoltopalveluistamme!

Laiturin asennus

Toimitamme ja asennamme laiturit käyttäen varta vasten tähän suunniteltua ja rakennettua työlauttaa. Työlautan avulla asennamme isotkin laiturit ja jopa 3000kg ankkurointipainot kätevästi. Pienemmät mökkilaiturit puolestaan kulkevat kätevästi peräkärryssä asennuspaikalle. Asennuksen jälkeen laiturimme ovat heti käyttövalmiita. Meidän asentajiemme kädenjälkeen voit luottaa ja tarjoammekin tämän takuuna kaikille laitureillemme yhden vuoden asennustakuun.

Asiakaspalvelu

Jätä viesti meille

Jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Huomaathan täyttää kaikki tähdellä merkityt kentät, sekä tarvittaessa kerro kohteen sijainti ja lataa rannasta minulle valokuva.