Logo

Betonilaiturit

Betonilaiturit ovat ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia joka rannan suosittuja ja pitkäikäisiä ratkaisuja. Marinetekin betonilaitureissa on järeä puurunko, paksu kansilauta ja ponttonit on valmistettu betonista. Laiturit ovat tukevia, huoltovapaita ja turvallisia käyttää. Ne soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin ja niihin on myös helppo kiinnittää suurempikin vene. Marinetekin betonilaiturit mökkikäyttöön valmistetaan samoista materiaaleista ja samalla tekniikalla kuin satamalaiturit. Betonilaiturit ovat erittäin pitkäikäisiä ja hyvin huollettuna säilyvät vuosikymmeniä. Unohda lankut ja naulat ja hanki laituri rantaasi, joka takaa huolettomia kesäpäiviä.

Tarvitsetko apua laiturin valinnassa? Tutustu Laiturin valintaoppaaseen!

Huomioithan että laituri voi vaatia rakennusluvan tilanteesta riippuen.

Tarjoamme ilmaisen rantakatselmuksen kaikkiin kohteisiin. Katselmuksessa tutustumme rantaan yhdessä kanssanne, käymme läpi laituritarpeenne ja autamme teitä valitsemaan tarpeisiinne parhaiten sopivan laiturin. Ota yhteyttä ja sovi rantakatselmus kanssamme!

Laiturin asennus

Toimitamme ja asennamme laiturit käyttäen varta vasten tähän suunniteltua ja rakennettua työlauttaa. Työlautan avulla asennamme isotkin laiturit ja jopa 3000kg ankkurointipainot kätevästi. Pienemmät mökkilaiturit puolestaan kulkevat kätevästi peräkärryssä asennuspaikalle. Asennuksen jälkeen laiturimme ovat heti käyttövalmiita. Meidän asentajiemme kädenjälkeen voit luottaa ja tarjoammekin tämän takuuna kaikille laitureillemme yhden vuoden asennustakuun.

Asiakaspalvelu

Jätä viesti meille

Jätä viesti alla olevalla lomakkeella. Huomaathan täyttää kaikki tähdellä merkityt kentät, sekä tarvittaessa kerro kohteen sijainti ja lataa rannasta minulle valokuva.